Op het gebied van housing willen we de kinderen uit de overvolle overheids-gesubsidieerde opvangkampen zoals Buhangija Center halen, en overplaatsen naar een liefdevol en veilig onderkomen.

Wij hebben momenteel twee onderkomen waar wij de kinderen kunnen plaatsen.

  • Mary Mother Of god Perpetual Help Center

Dit centrum wordt gerund door Sister Helena. Sister Helena helpt de kinderen vanuit haar hart en ziel. Ze betrekt de kinderen in de gemeenschap en is bekend.

Op haar omheinde terrein heeft een ruime woning waar ze momenteel rond de 60 kinderen opvangt (waaronder de 5 kleintjes die ze tijdens ons bezoek afgelopen maart heeft meegenomen uit Buhangija).
Elke avond worden er 45 matjes uitgerold en ligt er in elk gaatje of hoekje van de woning wel een kindje te slapen. Het liefst zou zij meer kinderen willen opvangen, voornamelijk de kleinste kindjes die de zorg zo hard nodig hebben.
Wij zetten ons in om haar financieel te ondersteunen en helpen haar d.m.v. de sponsorfietstocht om extra ruimte te creëren voor de kinderen.
  • Matumaini School – The Salvation Army

Op het terrein van The Salvation Army in Dar Es Salaam, is een school voor lichamelijk gehandicapte kinderen en kinderen met albinisme. De kinderen die hier op school zitten, krijgen een goede opleiding, goede voeding, schone bedden en liefdevolle verzorging. In maart 2016 hebben we de eerste twee kinderen hier naartoe kunnen overplaatsen.

Wij streven ernaar om hier meerdere kinderen te plaatsen.